Hosting & Support

Knowhow

Η φιλοξενία και η σύντηρηση μίας ιστοσελίδας είναι εξίσου σημαντική όσο και η κατασκευή της. Στην Artmaker δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην άριστη λειτουργία των site που φιλοξενούμε, γι΄αυτόν τον λόγο το hosting γίνεται σε ταχύτατους servers με περιβάλλον Linux, οι οποίοι διαθέτουν μέγιστη προστασία από ιούς και κακόβουλες επιθέσεις, full SSD δίσκους, μη μετρήσιμο traffic, και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία των ιστοσελίδων που φιλοξενούμε.

Επειδή ένα site προσομοιάζει με έναν ζωντανό οργανισμό, είναι απαραίτητο να υπάρχει η σωστή συντήρηση και αναβάθμισή του, με σκοπό να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα του web και να είναι πάντα φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης.

Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας και υποστήριξης που προσφέρει η Artmaker :

Unmetered Traffic

Το traffic είναι μία παράμετρος την οποία οι περισσότεροι την αγνοούν, ενώ είναι ίσως η πιο σημαντική για την λειτουργία ενός site.

Όταν μιλάμε για traffic στην ουσία αναφερόμαστε στον όγκο δεδομένων που κινείται μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα μεταξύ του server στον οποίον φιλοξενείται η ιστοσελίδα και όσων την επισκέπτονται. Με άλλα λόγια όταν το traffic έχει συγκεκριμένα όρια, το site σταματάει την λειτουργία του λόγω υπερφόρτωσης σε μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κάτι το οποίο δεν είναι επιθυμητό για την εικόνα της επιχείρησής σας.

Γι΄αυτόν τον λόγο όλα τα πακέτα φιλοξενίας της Artmaker έχουν μη μετρήσιμο traffic.

Full SSD

Οι σκληροί δίσκοι SSD είναι εώς και 10 φορές πιο γρήγοροι από τους συμβατικούς HDD δίσκους. Επιλέγοντας SSD hosting, θα δείτε μεγάλη διαφορά στην απόδοση του website σας, κάνοντας πιο ευχάριστη την περιήγηση σε όσους το επισκέπτονται, κάτι που προσμετράται θετικά από την Google για την κατάταξη του στα οργανικά αποτελέσματα.

Linux

To Linux είναι μία ανεξάρτητη POSIX υλοποίηση και στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνει multitasking, πραγματικό πολυχρηστικό περιβάλλον, virtual memory, shared libraries, demand loading, TCP/IP networking και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα.

Οι Linux Servers προσφέρουν μέγιστη προστασία από ιούς και κακόβουλες επιθέσεις και προτιμούνται από όλες τις μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

16GB RAM

Τα αρχικά της μνήμης RAM προέρχονται από το "Random Access Memory" (μνήμη τυχαίας προσπέλασης), και σε αυτήν αποθηκεύονται δεδομένα που πρόκειται να εκτελεστούν ή να υποστούν επεξεργασία. Λέγεται μνήμη τυχαίας προσπέλασης επειδή επιτρέπει την πρόσβαση στα δεδομένα της, ανεξάρτητα της θέσης στην οποία βρίσκονται.

Η χωρητικότητα της μνήμης RAM είναι πολύ σημαντική διότι όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο πιο πολλά δεδομένα θα μπορούν να επεξεργαστούν ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα το site μας να είναι πιο γρήγορο.

Webmail

Με την υπηρεσία Webmail μπορείτε να μπείτε απομακρυσμένα (από οποιαδήποτε συσκευή και από οποιοδήποτε δίκτυο) στα επαγγελματικά σας email και να τα διαχειριστείτε σαν να βρισκόσασταν στο γραφείο σας. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση ή παραμετροποίηση κάποιου προγράμματος, το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόσβαση στο internet.

Η εφαρμογή Webmail που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι τόσο εύχρηστη που πολλές εταιρείες την χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Backup

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας που προσφέρουμε, διατηρούν ημερήσια ή εβδομαδιαία backup για να έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο.

Τα backup αρχεία είναι πολύ χρήσιμα ειδικά όταν έχετε κάνει κάποιες αλλαγές στο site σας για τις οποίες αργότερα μπορεί να αλλάξατε γνώμη.

Support

Η φιλοξενία μίας ιστοσελίδας χωρίς την υποστήριξή της, είναι ένα ημίμετρο που δεν προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε μία επιχείρηση.

Ο λόγος που το support είναι απαραίτητο, είναι επειδή σε ένα site χρειάζονται updates σε τακτά χρονικά διαστήματα, έλεγχος καλής λειτουργίας, αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας, κτλ.

Η τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε συνδυασμό με το hosting, μας διαφοροποιεί από άλλες εταιρείες φιλοξενίας, που είτε δεν έχουν καθόλου support, είτε δεν προσφέρουν ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

Βασικά Πακέτα Φιλοξενίας και Υποστήριξης

Blog and HTML

BASIC

 • Unmetered Traffic
 • SSD Storage
 • Webmail
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Dynamic Sites

ADVANCE

 • Unmetered Traffic
 • SSD Storage
 • Webmail
 • Support
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

E-shop

PROFESSIONAL

 • Unmetered Traffic
 • SSD Storage
 • Webmail
 • Support
 • Content Management
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ